کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

سخنگوی دولت: واگذاری اختیارات به استانداران در حال بررسی است

سخنگوی دولت گفت: تمرکز زدایی و واگذاری اختیارات به استانداران جز موضوعاتی است که در هیات دولت در حال بررسی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 18
کد خبر: ۲۷۸۴۶۰
سخنگوی دولت: واگذاری اختیارات به استانداران در حال بررسی است

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران خراسان رضوی در مشهد افزود:برخی موضوعات استان‌ها موضوعات ملی است که تفکیکشان به زمان نیاز دارد و نیازمند نگاه کارشناسی وزارتخانه هاست.

وی ادامه داد:دولت برای ساماندهی اتباع خارجی طرح و برنامه‌هایی دارد و در این خصوص دستوراتی را به استانداران از جمله استانداران استان‌های مرزی صادر کرده است و البته بین مهاجران مجاز و غیر مجاز تفاوت است و ظرفیت‌های مهاجران نیز بررسی می‌شود و مدیریت اتباع خارجی در دستور کار وزارت کشور قرار دارد.

سخنگوی دولت در خصوص بهره مندی از ظرفیت رسانه‌های خصوصی در امر اطلاع رسانی نیز گفت: استفاده از ظرفیت استان‌ها و بهره مندی از ظرفیت رسانه‌های خصوصی و نخبگان این عرصه نیز بسیار حائز اهمیت است که مدنظر خواهد بود.

مهاجرانی با اشاره به مصوبات کارگروه زیارت در خصوص کلانشهر مشهد افزود: پیگیری جاده حرم تا حرم در حد فاصل شهرستان قم تا مشهد مقدس و اجرایی شدن قطار سریع السیر مشهد تهران از مهمترین اولویت‌های این کارگروه است که در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به موضوع ناترازی برق در کشور اظهار کرد: بی توجهی‌ها این شرایط را کمی سخت کرد، تلاش برای سرمایه گذاری در بخش تولید برق از جمله صفحات خورشیدی و همچنین مدیریت مصرف و صرفه جویی باید کامل‌تر انجام گیرد و قطع برق مشترکان خانگی از سوی دولت به این دلیل است که قطع برق صنایع به حداقل برسد.

او در خصوص تنظیم بودجه و اعطای منابع استانی به خراسان رضوی نیز گفت: با نظم بخشی به بودجه این اقدام در شرایط بهتری قرار خواهد گرفت، استان‌ها باید از منابع خود سهم بیشتری را دریافت کنند و خراسان رضوی نیز با میزبانی از میلیون‌ها زائر در سال، بی شک باید سهم بیشتری در برخورداری از منابع محلی داشته باشد./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار